Κάνόνες Λειτουργίας Forum

Εδώ μπορείτε να ενημερωθείτε για τους κανόνες λειτουργίας του Forum. Ακόμα θα αναρτώνται ανακοινώσεις σχετικές με τη λειτουργία του site.

Κάνόνες Λειτουργίας Forum

Δημοσίευσηαπό admin » Δευτ Ιούλ 12, 2010 3:54 pm

Κανόνες Forum


1. Οι προσωπικές επιθέσεις προς άλλα μέλη ΔΕΝ ΕΠΙΤΡΕΠΟΝΤΑΙ. Οι παραβιάσεις περιλαμβάνουν, αλλά δεν περιορίζονται σε: θέσεις που περιέχουν το φυλετικό, εθνικό, ή σεξουαλικό περιεχόμενο, την επιθετική γλώσσα, τις προσβολές προς τις δυνατότητές κάποιου, τις επιθέσεις στις προσωπικές πεποιθήσεις ή τις απόψεις κάποιου, κ.λπ.... Σεβαστείτε τους επισκέπτες του site και το δικαίωμα τους να γράφουν την γνώμη τους.

2. Μηνύματα που περιέχουν πληροφορίες ή/και συνδέσεις με παράνομο, προσβλητικό, ή ειδάλλως ακατάλληλο υλικό είναι ΑΥΣΤΗΡΑ ΑΠΑΓΟΡΕΥΜΕΝΑ. Οι παραβιάσεις περιλαμβάνουν, αλλά δεν περιορίζονται, σε μηνύματα που επιδεικνύουν ή που συνδέουν με την πορνογραφία, τις παράνομες δραστηριότητες, τα παράνομα προϊόντα, κ.λπ....


3. Οι διαφημίσεις κάθε είδος υλικού ή άλλου site ΑΠΑΓΟΡΕΥΟΝΤΑΙ χωρίς προγενέστερη έγκριση από τους ιδιοκτήτες του φόρουμ. Οι παραβιάσεις περιλαμβάνουν, αλλά δεν περιορίζονται, στα επαναλαμβανόμενα μηνύματα διαφήμισης ενός προϊόντος ή μιας υπηρεσίας, ανακοινώσεις νέων προϊόντων ή υπηρεσιών έξω από το πεδίο της κανονικής συζήτησης μηνυμάτων, κ.λπ.... Αν επιθυμεί κάποιος να βάλει διαφημιστικές πληροφορίες ή link για κάποιο site στην υπογραφή του παρακαλούμε επικοινωνήστε πρώτα με τους Administrators για να πάρετε έγκριση.

4. Οι προσπάθειες να προσεγγιστούν τομείς του φόρουμ που είναι προσβάσιμες μόνο από τους ιδιοκτήτες ΑΠΑΓΟΡΕΥΟΝΤΑΙ ΑΥΣΤΗΡΑ. Οι παραβιάσεις περιλαμβάνουν, αλλά δεν περιορίζονται, στην προσπάθεια να κερδίσουν οι χρήστες αναρμόδια πρόσβαση σε κλειδωμένες περιοχές του φόρουμ, στην προσπάθεια να αλλάξουν ή να μετατρέψουν το λογισμικό φόρουμ χωρίς έγκριση, ή στην προσπάθεια να αποτρέψουν την κανονική λειτουργία του λογισμικού του φόρουμ. Οι παραβάτες θα διωχθούν σύμφωνα με το νόμο.


5. ΔΕΝ ΕΠΙΤΡΕΠΟΝΤΑΙ Usernames που είναι προσβλητικά. Τα προσβλητικά usernames θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

6. Απαγορεύονται οι βλασφημίες στο forum.

7. Θα σέβεστε το δικαίωμα των άλλων χρηστών του forum να κρατήσουν τα προσωπικά τους δεδομένα μυστικά και δεν θα τα αποκαλύψετε (συμπεριλαμβανομένων των ονομάτων τους, στοιχεία επαφής και οποιεσδήποτε άλλες σχετικές πληροφορίες).

8. Δεν θα χρησιμοποιήσετε αυτά τα forums για τους σκοπούς της διανομής ιών, αδειών λογισμικού, πληροφοριών εγγραφής, κλειδιών λογισμικού, "cracks," ή άλλων πληροφοριών με σκοπό να βλάψουν ή να επιτρέψουν την παράνομη πρόσβαση σε οποιοδήποτε υλικό υπολογιστών, το λογισμικό, τα δίκτυα, ή οποιαδήποτε άλλα συστήματα.

9. Δεν θα γράφετε μηνύματα που είναι σαφώς έξω από το δηλωμένο θέμα οποιωνδήποτε forums ούτε θα αναστατώνετε ένα forum με σκόπιμα επαναλαμβανόμενα άσχετα μηνύματα ή αντίγραφα των ίδιων μηνυμάτων (γνωστό ως "flooding").

10. Οι ιδιοκτήτες του forum διατηρούν το δικαίωμα να σβήσουν ή να μετακινήσουν μηνύματα αν κρίνουν ότι τα μηνύματα αυτά παραβιάζουν τους παραπάνω κανόνες. Σε οποιαδήποτε παραβίαση των παραπάνω κανονισμών, θα υπάρξει προειδοποίηση στον παραβάτη και αν δεν συμμορφώνεται θα υπάρχουν τιμωρίες από ολιγοήμερους αποκλεισμούς μέχρι και αποβολή από το forum.
admin
Site Admin
 
Δημοσιεύσεις: 14
Εγγραφή: Τρί Ιουν 22, 2010 10:09 am

Επιστροφή στο Νέα & Ανακοινώσεις

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 4 επισκέπτες

cron